תפריט ארוחת הצהריים בחדר האוכל של העובדות והעובדים בבית ההסתדרות בתל אביב, הורכב היום על בסיס מנות מן הצומח בלבד. זאת, בהמשך ליום הטבעונות העולמי שצוין בתחילת החודש.
גופים רבים בארץ ובעולם מציינים את יום הטבעונות, כדי להדגיש את חשיבות התרומה שיש לתזונה מאוזנת מן הצומח, בהיבטים בריאותיים, מוסריים וסביבתיים. בהסתדרות היום המיוחד הזה מתקיים זו השנה הרביעית.
תודה למי שפעלו לקידומו של היום הזה: מנכ"ל ההסתדרות דודו בצלאל, מנהל האגף למינהל גילי גריפלר, מנהל מחלקת תפעול ואחזקה משה סיבוני, ראש תחום בכיר למשאבי אנוש לירון כהן, מנהלת רווחה ארגונית נטע-לי אהרונוביץ ירדני ולצוות של קייטרינג ל. אשל.
משמאל: מנכ"ל ההסתדרות דודו בצלאל, מנהל מח' תפעול ואחזקה משה סיבוני ומנהל האגף למינהל גילי גריפלר
ארוחת הצהריים הטבעונית בבית ההסתדרות
ארוחת הצהריים הטבעונית בבית ההסתדרות
עובדי ההסתדרות בארוחה היום
עובדי ההסתדרות בארוחה היום
הארוחה הטבעונית בבית ההסתדרות
הארוחה הטבעונית בבית ההסתדרות
הארוחה הטבעונית בבית ההסתדרות
הארוחה הטבעונית בבית ההסתדרות
הארוחה הטבעונית בבית ההסתדרות